Tarvitset:
Iso lasin/mukin (omani n. 4,5-5 dl)
Kahvia
Maitoa
Milka suklaata
Veitsen
Leikkuualustan
Lusikan
Mukin jossa voit lämmittää maidon
Kahvia tulee puolet ja maitoa puolet, eli keitä itsellesi omaan mukiisi sopiva määrä kahvia, siten että sitä tosiaan on puoleenväliin asti. ( Saat itse päättä onko se puolityhjä, puolitäynnä vai puolillaan)
Itse käytin suklaata rivin verran. Mitä enemmän suklaata on, sen makeampaa ja suklaisempaa kahvi tietenkin on.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi, sillä palat laitetaan maitoon, jonka seassa ne lämmitetään mikrossa ja sulatetaan.
Eli maitoa samanverran kuin kahviakin, pikku hiljaa lämmittele mikrossa, muista sekoittaa välillä ettei suklaa pala pohjaan! Ja niin pitkään lämmittele maitoa, että suklaat ovat sulaneet.
Kun maito on lämmintä ja suklaa sulanut, tulisi sen näyttää tasaisen vaaleanruskealta, eikä pohjassa tulisi olla enää suklaata könttöinä.
Jonka jälkeen maito kaadetaan kahvin sekaan hämmennetään ja nautitaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Sana on vapaa :)