torstai 4. lokakuuta 2012

Hihi :) Nyt on iloinen olo

Jip ja Jeij! Miullapa on uudet kengät, farkut, paita ja neuletakki,(matkalääkkeet ja koulukirjat) koeviikko takana, pyjamapartyt tyttöjen kanssa huomenna ja Pariisin lähtö keskiviikkona :) Voiko nainen enempää haluta?

Huomenna jos ehdin tehdä pidemmän ja paremman postauksen siinä välissä kun ryntään koulusta kotiin ja sieltä Miralle ja Hannalle, kerron enemmän ostoksista ja muokkaan ulkoasua, tarkoituksena olisi vähän vaaleampi saada aikaiseksi. Saatan ehtiä nytkin sitä aloittaa, mutta tänään vielä Flashdance leffa katsomaan tyttöjen luokse:) Aivan ihana vanha tanssileffa kyseessä, itsenisestä nuoresta naisesta. Kannattaa katsoa! Siitä leffasta voisin kyllä adoptoida ne oranssitkimaltelevat teräväkärkisetkorkokenkäavokas ihanuudet! Jos joku on katsonut niin:EIKÖ OLEKKIN PIRUN IHANAT???!! Ja niille jotka sitä eivät ole nähneet katsokaa edes kenkien takia :) 

Illan jatkot teille kaikille! Nyt uudet kengät jalkaan ja kuvaamaan. Pitäisikö kuvata kaikki kengät ja tehdä kenkä-galleria sivu? X) Tuppaa noita kenkiä olemaan sen verran paljon :D Voisi sinne aina laittaa uudet murut ja ne joita himoitsee. Olisiko siinä ideaa? 

-Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)