sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Moikka maailma

Moi...

Palasin maanantai-tiistai yönä Pariisista->Helsinkiin->Joensuuhun->Mökille. En jaksanut tulla kirjoittelemaan koko viikkona mitään reissusta. 

Pariisi2012879


Pariisi...Ikuisen rakkauden kaupunki? 
Silti kaupunki johon en rakastunut, mutta tiedän palaavani. Reissuna Pariisi oli aivan erilainen, kuin ne joilla olen ennen käynyt. Juostiin hulluna ympäri kaupunkia katsomassa kaikki nähtävyydet ja unohdettiin pienet, kapeat, hämärät kujat, joille eksyä. Eli tarvitsinkin lomaa loman jälkeen. Kaunis kaupunki ja kauniit ihmiset, niin matkaseura, kuin Pariisilaisetkin. (Ratkaisu miksi Pariisilaiset ovat laihoja, kiire ja tuhottomasti portaita)

Tarkemmat selostukset ja kuvat tulevat sitten, kun saan kuvat (967kpl) seulottua ja muokattua. Pitäisi myös tehdä matkapäiväkirja. (Sitähän EI ole tarkoitus kirjoittaa matkan aikana ei). Huomenna Mira tulee hakemaan kuvia/tuomaan lisää, joten niitäkin odotellessa. 

Nyt jatkuu, musiikin kuuntelu. Pitkästä aikaa on radio päällä (Radio Rock tietenkin) ja aloitin lukemaan Harry Potteria, aivan sitä ensimmäistä, joka on julkaistu 1997, huisaa ajatella että tuolloin olen ollut vasta 2 vuotias. Noh, elämä kulkee eespäin, niinhän se menee. 

Jännää myös se, että täällä on poissa ollessani käynyt ihmisiä, ja lukija määrä pysynyt ihanasti samana0.0 Miten te jaksatte minuu? :3 Höpsöt.

- Sopuli, joka kaipaa kaakaota- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)