maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sänkyni mun

Olen aikamoinen sängyssä eläjäinen, viikonloppuisin kun tulee nukuttua välillä yli 12 tuntiakin. Eli todellakin voin sanoa olevani sänky ihmisiä.


Sängyssä ollessani olen käynyt elämäni parhaita keskusteluja ja miettinyt pääni puhki. Surrut ja nauranut.  
Nähnyt värikkäitä unia. Pitäisikin ruveta pitämään unipäiväkirjaa. Herättyään, jos olisi aikaa, voisi kirjoittaa kaikki hassut jutut ylös ja nauraa niille myöhemmin. Muuten ne tuppaavat vain unohtumaan.


Kuvia varten raivasin ja asettelin sängyllä olevat seitemän (7) tyynyä nätisti päällekkäin siten, että kaikki viisi pienempää ovat noiden isompien alla. En myöskään tällä hetkellä omista yöpöytää, ja sen virkaa suorittaakin epämiellyttävän ahdas jakkara. Vanhempani ovat muuttamassa sitten, kun itse muutan pois kotoa, ja he myivät siskoni ja minun vanhat sängyt. Sangyistä sai kasattua kerros sängyn, joten porukat ei tehnyt kapistuksella mitään. Myyntiin ja miulle tilalle oma iso sänky, jonka otan sitten mukaan kun muutan. 


 rakastan tuota 120cm leveää runkopatjaani, jonka takia huoneen järjestys muuttui enkä omista yöpöytää. Käytin ennen tuota ihan kuvan reunassa pilkottavaa hyllyä yö pöytänä, mutta nyyt se ei enää käy tarkoitus perään, sen takia, koska pöydälle on vain yksi paikka ja kaapin pitää olla kiinni jossakin. Se siis on sellainen pyöreänurkka kaappi, tai siis 1/4 ympyrän mallinen.


Ja sängyn vieressä pinkit leopardikuvioiset Hello Kitty aamutohvelit. Onko seksikkäämpiä kenkiä nähtykkään? 




Ja hei muistakees vastailla noihin kysymyksiin! Pääsette vähän vaikuttamaan tähän blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)