tiistai 16. huhtikuuta 2013

Skotlantiin!

Heippa!

Kaikki varmastikkin ovat miettineet elämäänsä ja sitä, mitä sillä tekevät. Minne mennä opiskelemään, mitä, milloin ja miksi. Ennen kaikkea mikä haluan olla isona? Entäs mie, en mie tahdo kasvaa isoksi. Ikinä. 

"Mutta isot ihmiset eivät milloinkaann voi ymmärtää, että tämä asia on niin kauhean tärkeä!" (Pikku Prinssi - Antoine De Saint-Exupéry)

Miulla on asian tiimoilta ollut kaksi opo tapaamista, joissa on yritetty raottaa tulevaa. Miut on laitettu miettimään mitä haluan tulevalta työltä ja koulutukselta ja mitä en todellakaan halua. En oikein tiedä auttoivatko nuo pari tuntia opon huoneessa mitään, mutta nyt tiedän varmasti millaisessa ympäristössä haluan opiskella/työskennellä. Itselleni koen tärkeäksi luovuuden, monipuolisuuden, vapauden, erilaisuuden, sopivan haastavuuden ja matkustelun. 

Tänään kumminkin ystäväni kertoi mitä opo oli hänelle sanonut. Opo oli kehoittanut lähtemmään Skotlantiin! Herran jestas, kun ystävä sen sanoi. Arvatkaa vain kuka oli monttu auki, tahtooojamyööös! Siinä sitten utelin asiasta ja kävi ilmi, että Skotlantiin tuntuu olevan suht helppo lähteä vaihtoo vuodeksi opiskelemaan. Asia selvisi sillä, mie lähen lukion jälkeen vuodenki tai ainakin puoleksi Skotlantiin opiskelemaan kirjallisutta! Paineita ei asiasta ole, koska en voi kumminkaan valmistua kyseisestä oppilaitoksesta, eikä kursseja kai voi lukea hyväksikään. Ryhdyn nyt asiaa selvittelemään ja ihmetteleään. Mutta päätös on tehty ja se pysyy, MIE LÄHEN SKOTLANTIIN PERKELE!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)