tiistai 11. kesäkuuta 2013

Miksi?

Miksi ihminen ihastuu? Mikä on se 'juttu' sen takana? Haluavatko ihmiset oikeasti ihastua päättömästi, tuntea pahaa oloa, perhosia vatsassa, iloa, surua, ahdistusta, onnea, epävarmuutta samaan aikaan? Ja ne jotka sanovat ihastuminen on maailman ihanin ja luonnollisin asia hypätkää jorpakkoon. Myönnetään, ehkä silloin, vain silloin, kun ihastuksen kohteella on tunteita takaisin ja kaikki on mahdollista ihastuminen voi olla siedettävä tunne. Mutta entäs sitten kun ihastus ei vastaa takaisin?

On eri maasta, omistaa tyttö/poikaystävän, on 'liian' vanha, nuori. Tai mitä jos ihastus on paskiainen? Naurattaa tyttöjä minkä kerkeää ja juoksee vain pillun perässä? Tai vähät välittää mistään? Ei tajua maailmaa ja sitä että joku olisi kiinnostunut hänestä? Tai kun ihastuminen meneekin väärin päin? Sinusta tykkää oihminen josta et itse tykkää mitenkään päin, miten sanotaa sievästi ettei olla kiinnostuneita, ilman että museretaan toisen maailmaa?

Tuntuu myös olevan tarve ihastua koko ajan. En jaksa tahuta. Koko ajan pitää olla joku josta puhua, joku jota ajatella, joku joka saa ilman syytä hymyilemään ja itkemään. Yksinäisyyden pelko? Netistä katselee kaikkia söpöjä pareja ja kaupungilla liikkuessa näkee suloisen parin pitävän hauskaa. Sitä toivoo että, voih olisipa minullakin joku! Yleensä itse pysähdyn siinä välissä ja yritän muistaa hengittää ja olla kiljumatta. Käyn ostamassa suklaata ja menen peiton alle.

En halua ketään, en tarvitse ketään. Ennen kaikkea minä en löydä ketään. Ei, minulla ei ole liian pitkää ja vaikeaa vaatimus listaa. Haluan vain ihmisen jolla on silmissä sitä jotain, suloinen hymy (tai hymy ylipäätänsä) ja joka kestää minua! Siinä kaikki. Ja ei, ei mitenkään päin ketään. Aina kuvittelen että nyt löytyi. Se kestää pari viikkoa minua ja sitten vaimene. Kiitos olenko noin inhottava ihminen? Myönnetään en ehkä ole se koko ajan voileipiä tekevä ja hymyilevä kympintyttö ja täydellinen kroppa/naama/tyyli/hymy viritelmä. Mutta en minä myöskään mikään koko ajan valittava, kosketusta välttävä, nalkuttaja, noita-akkapetolinnunperse ole! Huomatkaa ristiriita, aloitin kappaleen sanomalla etten tahdo ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)