keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Miksi minä olen kuka olen?

Miksi olen tälläinen?  Kuinka minusta on tullut tälläinen? Milloin minusta on tullut tälläinen? Miksi juuri nyt kun sen takia kaikki sortuu? Tahto karata kasvaa koko ajan. Ottaa vain jalat alleen ja kadota. Miten paljon helpompaa olisikaan vain kadota. Ei ketään tai mitään ympärillä. Meinasin pyytää sinua karkaamana kanssani, mutta sitten se ei olisi laskettavissa katoamiseksi.

Why I am like this? How I became like this? When I became like this? Why now, when everything falls apart because of it? The will to run away grows all the time. Just start runing and disappear. How much easier it would be just to disappear. No one or anythig around. I almost asked you to runaway with me, but then it would not be caunted as a disappearing. 

Palannut taas kuuntelemaan Ed Sheerania. Kauniita sanoja, jotka ihmisten suusta tulleina ovat vain sana helinää. Kommunikointi on vaikeaa. Jos ajattelee liikaa mitä sanoo, ei saa sitä mitä tuntee ulos, pimittää asioita ja kaikki menee väärin. Sitten kun ei välitä yhtään mitä sanoo, sanoo kaikki tunteet ja ajatukset joita ei pitäisi kertoa kenellekkään. Nekin satuttavat. Olisiko helpompaa olla vain hiljaa? Hyshys hiljaa, antaa vain kaiken olla ja maata lattialla? 

Back to listening Ed Sheeran. Beautiful lyrics, that are just empty words when they are spoken by a people. Communication is hard. If thinks to much what to say, can't get any feelings out, hides things and everything is ruined. When does not care what to say, says all the feelings and toughts thats shouldn't told to anyone. Those hurts as well. Would it be easier to be quiet? Shhshh quiet, let everything just be and lie on the floor?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)