keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ääni yössä, kaiku päivässä, huuto hiljaisuudessa

http://www.youtube.com/watch?v=8fGLiIvKKys&ob=av2n

Roxette-Fading like a flower<3

Päivän saldo oli hylätty ruotsin koe, ihana tanssitunti, huoli kaverista(joka onneksi oli kunnossa) ja aivan ihanasta musiikista, aivojen katkeamisesta sekä itse tutkiatelusta muodostunut ympyrä.

Oikeasti hankala tilanne kun on tykästynyt väärään ihmiseen. Aivan väärään. Ihmistä ei saa pois aivoista, vaikka tietää ettei siitä mitään tulisi. Onneksi on keksitty iki-ihanat britit<3 päivän piristys ja aivojen katkaisija. Liiiian hyvän näköisiä!!!

Näin yöllä on myös mukava upota omiin ajatuksiin ja selvitellä asioita päässään. Juuri tällä hetkellä mies asioita ja koulu juttuja. Ja kun ei jaksa enää murehtia laitetaan vain hyvä musiikki soimaan ja annetaan sen viedä. Olen ruvennut kuuntelemaan wanhoja kappaleita, wanhoilta artisteilta ja yhtyeiltä. Viime viikkojen suosikkeja ovat olleet suomaliset:dingo,Anssi Kela,Hassisenkone, Eppu Normaali. Ja ulkomaiset: Roxette, Tina Turner, REM,ja muut yksittäiset legendaariset biisit.

Olisipa elänyt niiden kulta aikaa enkä nyt, kun pitää pukeutua lihaan pysyäkseen pinnalla. Musiikki oli ennen parempaa, ja todellisempaan. Sanoitukset olivat kohdillaan ja ei ollut huolta siitä oliko in vai out. Ja loppujen lopuksi eihän sitä pysty määrittämään. Ihmisen sydämeen jää aina joku tietty, eikä sillä ole väliä onko se sosiaalisesti hyväksytty vai ei. http://www.youtube.com/watch?v=-_-3wwFLroY

Rakkaus<3 wanhat suomalaiset vain iskevät:)

Rakkaudella kaikille yö kyöpeleille
Liisa

P.S. Huomenna laitan postauksen jännästä letistä;) en tiedä sen nimeä ja onko se edes mikään oikea, pyörittelin vain hiuksiani ja hieno siitä ainakin tuli:))) huomenna siitä sitten:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)