keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Luxurys, fabulous and so gorgeous life!

Münchenistä tultaesta tuli shoppailtua lentokentällä, taxfree meikkejä. Lentokentiltä saa aina niin ihania, niin  paljon halvemmalla. Kuten tällä kertaa mukaan tarttuneet Clinique:n Ripsiväri ja kajaali sekä YvesSaintLaurent:in valokynä. Ne ovat olleet nyt pari päivää testissä ja rakastan!


Ripsiväri oli ensin pienoinen shokki. Olen aina ennen käyttänyt tuuheita tasaisia harjoja. Sellaisia joissa on harjasta koko varren ympäri. Noh tässähän ei ole. Kaksirivia muovisia piikkejä yhdellä karevalla pätkällä. Olo oli ensin että eihän tätä voi käyttää!! Mutta voi kuinka väärässä olin. Aivan ihan! Erottelee ripset sievästi, eikä jätä paukkuja. Mukavan pituinen yltää oikein hyvin sisimistä ripsistä ulkonurkkaan:)


Cliniquen kajaalikin oli hivenen uusi tuttavuus. Olen viime vuosina käyttänyt Isa Doran eyeliner:ia ( Ihana BTW suosittelen jos aikoo hankkia nestemäisen) Kyseinen Cliniquen kajaali siis on kynä, mutta sitä ei teroiteta vaan se rullataan esiin muovi hylsystä. Yllättävn hyvin on pysynyt, kun on aina kaiken maailman kajaalit tupannut leviämään kesken päivän. Tämä pysyy suht hyvin vaikka silmänurkista vähän suttaantuukin . Varsinkin vasen puoli. En tiedä mikä siinä on, mutta vasen on minulla aina levähtänyt ja "kostea"? mikähän
avuksi?



Ja YSL:än valokynä on taivaallisen luksus! Ihana hylsy ja mukavan tuntuinen iholla, jotkut ovat jäänet itselläni rajoiksi, jotka eivät ole levitttyneet kunnolla tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa. Aivan unelma!



Totesin tässä, että huivi sopii myös ranteeseen:) Ostamani musta/harmaa/vaaleanpunainen Bijou Birgitte huivi on niin pieni ja nätti, että menee nätisti ranteeseen solmittunakin. Ei paha, vai mitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)