sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Night before

Viikonloppu ohitse, mutta onneksi on tulossa helppo viikko. Maanantai - tiistai menee Helsingissä tutustumassa eri yliopistoihin ja ammattikorkeisiin. En vain muista mihin olen ilmoittautunut, mutta ehkä OPO kertoo mihin olen ilmoittautunut. Bussi lähtee 06.15 koulunpihalta, eli siis lyhyet yöunet tiedossa... Noh onneksi bussissa voi ja pystyy nukkumaan.

Keskiviikon olen Joensuussa ja tanssitunneilla koreografia kuvataan. Auts! Toivottavasti se menee hyvin. Torstai aamuna lähtö takaisin Helsinkiin ja sieltä jatketaan Münsheniin. Sunnuntaina paluu. Eli siis torstai-sunnuntai päivitykset jäävät pois. Maanantaina sitten enemmän matkasta.

Kaveri on nyt yötä ennen tätä Helsingin reissua, ja yö datikset käynnissä. Pitäisi mennä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaisi huomenna herätä. Katsotaan tuleeko siitä mitään.
Tein kaverille ja itselleni kivat kynnet jotka ikiväkyllä voin postata vasta keskiviikkona,kun olen päivän kotona ja saan kamerasta kuvat koneelle. Varmaan tulee maratooni postaus, helsingistä, matkakuumeesta ja kynsistä.

Ja nyt öitä rakkaat<3
Rakkaudella
Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)