maanantai 28. toukokuuta 2012

Pusuhuulet ja mustarajaus

Moikka taas!
Jäänyt taas vähän tämä kirjoittaminen. Ollut koeviikko ja kokeisiin lukua, tai no kokeisiin lukua ja lukua...
Niin nätti keli ollut ulkona ettei ole viitsinyt lukea. Nyt on vähän sateisemman oloinen keli, mutta mie tykkään:)

Ja asiaan. Oma vanha eyeliner Isadoralta loppui ja halusin nyt kokeilla jotakin muuta merkkia. Ei minulla ollut mitään valitettavaa isadoran kajaalista mutta halusin kokeilla jotakin uutta. Ja olin juuri bonganut uuden merkin elite-paris kyselin vähän ymmpäriinsä eikä kukaan oikein tiennyt siitä. Vaikutti vain hyvältä ja kuulin huhun että se olisi mallien käyttämä meikki sarja? Vahvistakaa joku oikeaksi jos tiedätte paremmin! Kiitos.

Tarkoitus oli ostaa eyeliner, mutta kappas päädyin kajaalin ja eyelinerin välimuotoon. En oikein osaa sanoa kumpi se enneminkin on. Kajaali on ikään kuin tussi. Tykkään kovasti! Heti kotiin tultuani pakko oli kokeilla ja meikki meni uusiksi:) Aivan onnessani olen nyt tämän kanssa. Vaikuttaa lupaavalta:) Katsotaan nyt kuinka kestää menossa mukana:)
Ja löysin myös aivan ihanan huulirasvan. Labello vitamin shake Cranberry & raspberry <3 oi että onkin ihanan pehmeät huulet nyt. Huulirasva sisältää E,C ja B5 vitamiineja. Aivan loistava! ja herkullisen makuinenkin;) Aika nams;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)