torstai 3. toukokuuta 2012

TO ANY 1

Tajusin tässä joku päivä sitten, miksi pukeudun mustaan. Siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Joensuussa myydä värejä! Tai no pastillisävyjä ja maanläheisiä nättejä söpöjä värejä. Ikinä ei ole kirkasta punaista, keltaista sinistä tai mitään. Ja i k i n ä  ei ole neonvärejä, tai vastaavia oikeasti räikeitä värejä. Tyylini ja persoonallisuuteeni ei vain sovi pastillivärit. Vaikka ne näyttävät ihanilta ja vielä upeammilta ystävieni päällä, minua ne eivät pue. Persoonani kun on aika villi, niin pukeutumisenikin toivoisin olevan. Se vain että se ei ole mahdollista värivalikoiman takia. Kun ei ole räikeitä värejä, pukeudun mustaan. Tänään kävelin seppälään, enkä ollut uskoa silmiäni! Koko alakerta oli aivan täynnä värejä! WOW! Oli hiemän shokki, mutta tiedämpä mistä käyn lähitulevaisuudessa katsomasta vaatteita. Ja onhan Joensuuhun tullut tuo Cubus, se myy värikkäitä vaatteita.

 Ja varsinainen väri innostukseni lähti 2NE1 nimisestä Etelä-Korealaisesta K-pop yhtyeestä. He Jos ketkä osaavat pukeutua värikkäästi ja näyttävästi. Silti ilman yli lyöntejä (musiikki videot ovat eri asia) Välillä heillä on päällään vaatteita, joista sanoisin heti että kukaan ei näytä hyvältä noissa. Mutta oho, hepä näyttävät paremmilta kuin hyviltä. 
On heissä sitten myös tyylikkäämpi puoli. Kauniita naisia, ja loistavia laulajia. Tiedän että k-pop jakaa aika radikaalisti mielipiteet, mutta itse tykkään kovasti. Tosin vain 2NE1in ja Big Bangin musiikista. 
2NE1- Ugly 
Musiikki  videossa he näyttävät tyrmääviltä, ja toivoisin tuollaisia vaatteita olevan myynnissä Suomessa, ja niitä voisi käyttää ilman, että mätiä tomaatteja sataisi niskaan. Pitäisikö muutta Tokyoon tai Koreaan?! 

Ja kevään ostos listaan kuulu kaikkea värikästä:) Tarvitsen uudet bikinit. En vain tiedä millaiset. Ja vaaleanpunaiset korkkarit ovat must! Ja isot vaaleanpunaiset korvikset, vaaleanpunainen ja keltainen kynsilakka sekä vale silmäläsit. Mieluiten isot ja värikkäät:)) 
Kevän väriit miun kohdalla ovat ehdottomasti sähkönsininen ja vaaleanpunainen+ kaikki kirkkaat värit! 



Seepratkin ois aika hienot;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)