lauantai 19. lokakuuta 2013

Mikä Taruolento Olet?


http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/ennustaja/testaa_itsesi/mika-taruolento-olet-testaa/2011/08/1379536#cd2ce6

Feeniks

Feeniks on muinaisen Egyptin mytologiassa myyttinen, pyhä tulilintu. Se on jälleensyntymisen, kuolemattomuuden ja kuolemanjälkeisen elämän symboli. Feenikslinnun kyynelissä on parantavaa voimaa.

Feenikslinnun sanottiin elävän kerrallaan joko 500, noin tuhat tai 1461 vuotta. Tarinan mukaan punakultaisissa höyhenissään hehkuva feeniks rakentaa itselleen kanelipuun oksista pesän ja sytyttää sen, jolloin pesä ja lintu itse palavat roihuten tuhkaksi. Tuhkasta nousee uudestisyntynyt feenikslintu.

Feeniks-ihminen kasvaa ihmisenä läpi elämän. Hän tulee aina paikalle jos ja kun joku kaipaa kipeästi apua. Varo marttyyrimaista asennetta!



That's me. Jotenkin olen ruvennut taas olemaan koneella enemmän kuin iPadillani. Positiivinen vai negatiivinen juttu? Teen enemmän nyt blogi hommia, ja muita netti osoitteitani missä olen. Mutta samalla istun monta tuntia samassa asennossa putkeen. Ehkä siis huono juttu, mutta kuiteskin.

Aina kun päädyn koneelle ja tylsisty/odotan jonkin latautumista rupean tekemään mtv3 testaa mikä olet! Testejä. Jotenkin koukuttavaa? Osuvat yllättävän hyvin aina oikeaan, vaikka nuo tulokset ovatkin aina vähän ympäripyöreitä. Silti niitä on jännä tehdä, niissä oppii omalla tavallaan itsestään paljon. Pitää vastata kysymyksiin omista heikkouksista ja vioista hyvien puolien rinnalla ja tajuaa kuinka epätäydellinen onkaan ihmisenä. Tästä pystyy aina kasvamaan, tämä tie ei ole vielä lopussa vasta tienhaarassa. Jos sinulla on tylsää suosittelenn tekemään noita pari. Jos teet kyseisen Mikä Taruolento Olet- testin olisi hauska kuulla minkä tuloksen sait! Kommentin voi jättää tuonne alapuolelle:)

Kiitosta ja illan jatkot!
-Liisa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)