maanantai 10. syyskuuta 2012

So Fu*king cute day :3

Aamulla oli jotenkin yltiö söppänähöppänä olo. Meinasi aamu melkein mennä plörinöiksi kun en tärkeintä ja rakkainta sormustani meinannut mistään löytää. Kiitos tämän huoneen rempan takia tavarat aivan sikinsokin ja sormus oli vierinyt kaikenmaailman roinan alle. Onneksi se sieltä sitten löytyi. Hassua miten jostakin esineestä voi tulla niin rakas ja tärkeä. Kaksi tärkeintä koruani ovatkin rippiristini ja tuo sormus. Molemmat Skotlannista ja keltti tyylisiä. Ristikään ei ole perinteinen rippiristi luterilaiseen tapaan vaan ihan kelttiläinen koukeroinen ihanuus.

Päivä jatku semmoisella outoudella kuin:
Mie olin laittanut aamulla hiukseni! Siis apua!! Mitä?! Kyllä tavallisesti lähinnä tarkistan, että hiukset ovat päässä, enkä edes harjaa niitä. Nyt aamulla väänsin ja käänsin ja pyöritin ja suihkutin lakalla. Söpöä ^^
Enpä oikeastaan osannut olla laitetuissa hiuksissa, kun kokoajan tuntui oudolta, mutta nyt on rusetti suunnitelmat koko viikolle :) Tänään rusetti oli mustassa pannassani.

Enkun aineen/kirja-arviostelun sain tehtyä Hobitista valmiiksi, huomenna palautus. Ja torstaihin(?) pitäisi lukea kirja äidinkieleen:/ Ups... Miten mie nyt teen kaiken näin viime tinkaan? Noh ei lukemisesta tule ongelma luen sen huomenna: )

Käväsin nopeeta myös kaupungilla. Tarkoituksena oli vain kierrellä ja muodostaa lista mitä tahdon ja mitä tarvitsen. Mukaan lähti luomiväri paketti H&M, ällöttää jatus mutta awwwsh niin söpöä:3, meikkisivellin setti ja tekoripset. (ja karkkia...)

Pitkästä aikaa aijon myös kuvia laittaa tänne, vaikka jossain vanhssa postauksessa taisin melkein vannoa, etten sitä tee. En omista järkkäriä ja siitä on sanottu päin naamaa. Hanki järkkäri niin jään seuraamaan blogiasi, parempilaatuisilla kuvilla saisit enemmän lukijoita, kiva blogi paskat kuvat, yms muutavastaavaa mukavaa. Pitääkö omistaa järkkäri ollakseen hyvä bloggaaja? En kirjoita sitä varten, että voin aamulla herätä ja katsoa, että kappas 100 uutta lukijaa. En tee tätä blogia lukijoita varteen vaan ja ainostaan itseäni. Kiva jos joku jää lukemaan. Hyväksykää se ja älkää katsoko kuvia jos haluatte katsoa vain järkkärillä otettuja photosia. Niitä ei tällä ole.



feelincute2



shopping4
Vähän ihunaisemmat räpsyttimet;)

shopping5
Namsh!

shopping2
Päivän shoppingit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)