torstai 22. marraskuuta 2012

Monella tapaa Underground

siili028

siili023


siili024


siili012



siili001

Monella tapaa Underground. Olen ollut nyt viime aikoina niin väsynyt, etten ole kyennyt (lue olen tuijottanut seinää) tekemään yhtään mitään. Kertakaikkiaa ensimmäistä kertaa koen kaamosmasennuksen, vai mikä se on? Saa oikaista, jos oli väärä termi. Mutta kysymys kyyluu, mitäs teille kuuluu? 

Itse hengailen Äipän antamassa nimpparilahja Kiroileva Siili-paidassa:) Aika hauska:) Todellakin haluan kaivautua kuin siili maan alle nukkumaan. Tai, no kyllä sänkykin kelpaa. Yöpöksyt jo valmiiksi jalassa, ovat siirtyneet nämä Cubuksesta vuosi sitten ostetut yökkärin housut olo-housuiksi:) Ihanan pehmeät ja isot, kuten kuvasta huomaa, jalkaterät ei näy, kiitos sen että pituutta löytyy 157,5 ja housut on sunniteltu standardi mitoissa oleville 170 pitkille, hoikkalantioisille tytöille. Kaulassa on Helsingin Kampin Auringosta ostettu koru, ja nopat on ostettu Kampin Heurekan liikkeestä. 

Ensiviikolla olisi taas koeviikko... Olisivatkohan ykköset oppineet käyttäytymään kokeissa? Korkkarit ovat aivan turhia, ne vain häiritsevät muita. Ajoissa olo on sallittua, ja kun lähtee/tulee auditoriosta, voi ystävällisesti pyytää väistämään eikä vain ruveta tunkemaan ja tulemaan päälle. 

Kiitos ja illan jatkot:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)