keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pantomiimia(ko) kokeessa?

Kyllä, koeviikko on jo puolessa välissä, ja vain kaksi koetta jäljellä -> Kohti pitkää viikonloppua:)

Tänä aamuna, kun kello 10.00 käänsin koepaperini, niin tsippa-daipa-duupi-daa-titi-ja-tyy:
Olin lukenut kokeeseen [ ]
(en [X])
Tajusin kysymykset [X]
Osasin vastata []
Osasin kirjoittaa turhaa löpinää [XX]
Katsoin hämmentyneenä 20 min. jonkin sorttista hupi showta [X]

Kyllä, eräs tyttö tuli vähän yli kymmenen auditorioon ja ovella ollut opettaja huitoi toisen opettajan paikalle. Laskin selvästikkään ei toiminut. Lukitsemisen kanssa oli ongelmia. Sen verran kuulin, kunnes kaikki kolme menivät alas, (istuin siis itse toiseksi tai kolmanneksi ylimmällä rivillä) huitoivat ja supattivat sitten siellä edessä melkein ihan lavalla. Oma kysymykseni oli : Valitse kuusi näistä käsitteistä ja selitäne. Anna kustakin myös esimerkki. En ollut kuullut puolistakaan, joten hyvällä omallatunolla seurasin mahtavaa huitomista ja äänetöntä puhetta. Se näytti oikeasti joltain pantomiimi esitykseltä. Tilanne ratkesi siihen, että opettaja lähti jonnekkin laskimen kanssa ja tyttö pois auditoriosta. ( Eri ovista, eri suuntiin) Sitten siinä seurailinkin tovin käsitteitäni ja päädyin selittämään hyve-etiikan. Kohta opettaja sitten ryntäsi (kyllä, ryntäsi!) takaisin auditorioon leveä hymy naamallaa, laskin toimi taas! Hetken aikaa iloisesti nousi auditorion portaita voittajanhymy huulillaan, pälyillen tyttöä. No, eipä tyttöä löytynyt, niin kajauttaapa tuo ilonen laskimenkorjaaja: MISSÄ ON SE TYTTÖ, JONKA LASKIN TÄMÄ ON?!!
((WTF? Tämä on koe, ja juuri äsken, kun tulimme kokeeseen, kyseinen opettaja käski olla hiljaa? ))
Noh, joku vastasi opettajalle; tytön koe oli luokassa. Voi opettajan naamaa, meinasin revetä, joko sille ilmeelle, jupinalle jota vastaus sai aikaan, tai sille, että piti sukeltaa kiduttavan  ruumiillisesti kovia otteita käyttävän poliisin ajatusmaailmaan, ja miettiää saako kiduttaa käyttää kovia ruumiillisia otteita, terroristi epäiltyä kohtaan, joka aikoo tussauttaa koulut. Ja millä eri etiikan aloilla tekoa voi tarkastella? 
En sitten tiedä saiko tyttö laskintansa, kun eivät opettajat häntä tainneet lähteä etsimään, ei kuulma ollut heidän velvollisuutensa.

Keskityin tehtäviini, jatkoin käsitteiden selittämistä ja poliisin mielen tutkimista. (Tein kahta tehtävää yhtä aikaa, sillä olen  nainen. ( o.O)) Ja kuinkas muutenkaan, kuin jonkun herätys alkaa soida, aivan vieressäni! Ensin olin saada sydän kohtauksen, sama ääni kuin omassa herätyksessäni! Mietin tovin nousenko ja tarkistan, onko se minun. Tajusin kumminkin, ettei se voinut olla. Omani oli äänettömällä, jolloin minulla ei toimi herätys (en tiedä miten se on mahdollista, olen nukkunut melkein pommiin kiitos sen) minulla ei ole herätyksiä, kuin kello 7.00 ja 19.00 joten puoli 11 omani ei voi soida. Niin ja se oli pois päältä kokonaa. No, opettajat tulevat etsimään laukkua, joka soi. Löytävät sen ja sammuttavat kännykän. Mahtoi sen omistajaa hävettää. Osan ottoni hänelle.

Mutta positiivista! Kellään ei ollut korkkareita, tai ainakin he osasivat kävellä niillä hiljaa viedessään koetta!



2 kommenttia:

  1. Hahhah kuin myös istuin auditoriossa ja mietin miten kaikki säätö voikin sattua samalle päivälle. Tai saman tunnin ajalle oikeastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä:D Mutta kyllä siitä pantomiimi esityksestä sai hupia :)

      Poista

Sana on vapaa :)