lauantai 23. kesäkuuta 2012

Lyhyt päivä

Moikka täältä mökiltä:)
Heräsin tänään vasta kolmelta iltapäivällä ja meidän kaikki vieraatkin olivat jo ehtineet lähteä. Toisin sanoen aivan perus juhannus. Nukkumaan kolmelta auringonnousun aikaan ja heräillään sitten iltapäivällä. Tuli syötyä hyvin ja käytyä golfia pelaamassa. Nyt sitten ylös päästyäni jatkoin blogini muokkausta ja sain viime yön kuvista kivan bannerin:) Mielipiteitä?

Leikkasin myös vuorenkilpien kuihtuneet kukat tänään. On muuten meinaan pirun kovat ja kestävät ne varret ja kukas muukaan kuin mie jätin sormeni puutarhasaksien väliin:/ En siihen terän väliin vaan niiden kahvojen, kirpaisi vähän:/ Siitä sitten vielä lenkille, ja kun olin juossut perus lenkkini tajusin, että haluaisin vielä juosta. Noh pitemmälle metsään vaan :D Tulihan siinä sitten ihan kunnon lenkki vedettyä:) Järvi vesi tuntu mukavalta pitkän lenkin jälkeen :) Suosittelen kokeilemaan! Siitä vielä kylpyyn. Ahhh<3 Nyt huudellaan tekemään tuulihattuja :) Illan jatkot itse kulekkin!

<3:Liisa

Niin ja P.S. Onko kenelläkään vaikeuksia keksiä otsikoita blogi teksteileen? Meinaan kun miulla on aina jotenkin vain niin vaikeaa saada hyvä kiva otsikko:/ Vinkkejä asiaan?






8 kommenttia:

  1. Kiitti kommentistas!:)
    Mulla ei yleensä oo ongelmaa otsikon keksimisessä. Otsikko tulee joko päivän biisin sanoista, jostain kuvasta tai tekstin sisällöstä :)

    minnasworld.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hehee et oo ainoo kenellä on vaikeuksia ton otsikon kanssa! Joskus saatan jopa tunninki miettiä sitä ja sit päädyn johonkin niin tyhmään... :D
    Tosi kiva toi ensimmäinen kuva! :)

    http://colorful-c.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että en ole tämän ongelman kanssa yksin :)

      Poista
  3. Ihania juhannus kuvia! Alko tekee mieli skumppaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän ihanimpia herkkuja skumppa ja mansikat <3

      Poista
  4. Kiva blogi sulla! Käy ihmeessä katsomassa myös minun ja liity lukijaksi (:
    ♥ www.hennanblogii.blogspot.fi ♥

    VastaaPoista

Sana on vapaa :)