torstai 21. kesäkuuta 2012

The new look

Noin:) Nyt on tätä blogin ulkoasua taas tullut muokatuksi :) Kiitos vinkeistä ihmiset:) Itse ainakin tykkään paljon enemmän. Ehdotuksia saa koko ajan toki laittaa tulemaan. Olen kokeilunhaluinen ja on/off ihminen, eli kyllästyn helposti.

Tänään nukuin taas aamusta huonosti:/ En tiedä mistä se johtuu. Olen koko kesän tapellut unen kanssa. Ensin luulin unettomuuteni johtuvan valosta, sitten linnuista, sitten siitä että ajattelin liikaa nukkumista. Nyt olen aivan ymmälläni! Aamu yöstä heräilen ja pyörin ja nukahdan taas uudestaan herätäkseni... Jos jollakulla on vinkkejä miten ongelmasta pääsisi eroon niin saa laittaa viestiä!! Verhot ovat kiinni ja ikkuna auki, eli ei ole liian valoisaa tai kuumaa.

Huomenna on Juhannus :) Jippii:D Siinä missä muut nuoret ovat varmaan ryyppäämässä kavereidensa mökeillä tai vastaavaa, minä lähden golfaamaan ja meille tulee mökille isän ystäviä.( Ja tämähän ei kuulostanut yhtään snob hienohelma meiningiltäXD) Se on juhannus perinne, ensin käydään pelaamassa golfia, ja sitten tullaan meidän mökille grillaamaan ja polttamaan kokko. Eräs isän kavereista on erittäin hyvä laittamaan ruokaa:) Sitä oikein odottaa kesän alussa juhannusta, jolloin tietää saavansa hyvää ruokaa:D Ei sillä etteikö isä osaisi grillata, mutta siinä juhannus ruuassa on sitä jotain spesiaalia:)

Mitä Juhannus perinteitä teillä on?

Nyt ei ole kuvia, kun akku loppui, olikin aika etsiminen laturin kanssa. Repun pohjan alla... Miulla on aika jännä idea, toivottavasti se onnistuu;) Vähän oudompi vaate postaus olisi siis, jos sen saan toteutettua :)
Mutta nyt hyvää yötä ja itse aijon hypätä järveen kirjaimellisesti:) Ilta uinnille mars!

HYVÄÄ JUHANNUSTA ITSEKULLEKKIN!!!!

<3:Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)