perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantai on paras!

Jeij mikä päivä:)
Tulin juuri lenkiltä, tuli kuostua ihan kunnolla kiitos itikoidenXD en oikein tiedä kumman takia juoksin kovempaa ja pidempään kuin tavallisesti, itikoiden vai sen että olin mökin lenkkipoluilla:)
Ja siis kyllä mökillä asuttu nyt jo viikko :)

Leivoin tänään myös sämppäreitä ja suklaa-appelsiini brownien :3 Brownien reseptin saa pyytää jos jotakuta kiinnostaa:) on aika pirun hyvvee:D Nams!

Illalla tarkoitus katsoa Hannibal ja syödä jääätelööö!!:D Eläköön kesä ja jäätelö!
Ja ne leffat jotka katsoin silloin paripäivää sitten olivat kaikki hyviä!

Street Dance laittaa haluamaan opetella street lajeja ja niiden jätkien kropat! Kunnon silmän ruokaa:D Juoneltaanhan elokuva nojaa vahvasti vain tanssiin, eli ei niin suuria tunteita herättävä tarina, mutta sitäkin hienommat tanssit.
Traileri-Street Dance

Mamma Mia! Aivan hurmaava kesä leffa:) Saa hymyn huulille. Musiikit ovat vain niin legendaarisetXD en itse abbasta niin paljoa tykkää, mutta leffassa kappaleet toimivat hienosti:) Tuli vain takaisin kreetalle;( Ne maisemat elokuvassa ovat jotain niin hienoa:)
Traileri- Mamma Mia!

Haamumoesian on perus hömppää. Huvittava ja mutkaton elokuva joka on juuri sopivaa aivojen puudutusta. Huvittava, mutta ei loistava. :) Tykkäsin, vaikka puolet elokuvasta säädin facebookissa ihmisten kanssaXD
Traileri- Haamumorsian

Lämpimät suosittelut kaikille kolmella elokuville :) Jos ei ole muuta tekemistä sadepäivänä niin kipittäkää lähimpään leffa vuokraamoon ja kokeilkaa :) Ykkösenä nyt tuo Mamma Mia! :) Ihanan lämminhenkinen ja mutkaton:)

Illallinen tuoreita sämpylöitä ja jokirapuherkkua kurkun ja tomaatin kera:)

Jälki herkkuna suklaa-appelsiini brownie ja vanilija tee:) NAM!
<3:Liisa

2 kommenttia:

Sana on vapaa :)