keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ulkona paista sisällä sataa

En tajua! Ulkona on +21 astetta lämmintä, aurinko paistaa ja tuulee vähän. Mitä mie teen? Istun sisällä ja murjotan. Ilman mitään syytä edes. Perjantaina lähden reissuun eli innoissani odottelen sitäkin. Ei ole energiaa mihinkään... Tekisi mieli lähteä lenkille, pakko mielellä. Lenkkeily ei ole pakkomielle minulle, mutta tuntuu että olisi pakko mennä lenkille... Onko miulla ulkonäkö kriisi taas vaihteeksi vai mikä?! Päässä on aivan jumalaton jyskytys ja tuntuu ettei buranakaan auta! Tuntuu melkein kuin olisin toisessa ulottuvuudessa, kun tänne mökille olen eristäytynyt, mutta jos menen kaupunkiin ja näen kavereita (HARVOIN) niin ei tunnu, niin kivalta. Kiva nähdä ihmisiä ja näin, muttei ole energiaa tehdä mitään, ja siten jääkin kaikki hauska tekemättä kavereiden kanssa! Jos te ihmiset kärsitte kaamosmasennuksesta niin miun kohdalla se kyllä on kuumuuskesämasennus... En siis ole kesä ihmisiä.

Turhaa angsti höpinää taas aika paljon. Anteeksi :/ Ilmoittelen siis tässä vain myös sen, että ensi viikko on hiljainen. Jos en nyt tänään/huomenna keksi hyviä postaus ideoita ja opin ajastamaan niitä, niin saattaa tänne sitten muutama ilmestyä:) Matkastani sitten sen jälkeen enemmän;)

Postauksen alkuperäinen idea oli tulla sanomaan juuri tuo kesämasennus ja listaamaan suosikki nyyhky biisit. Nyt tämä juttu vähän venyi. MUTTA se tärkein lista Hope you like it :)

<3(

P.S. olisiko kyse miehistä?! (anteeksi miehet) Niistä saan suurimmat ja yleisimmät kriisiniXD Nyt biisit ja katsomaan semmoista ihmettä kuin televisio, eikös simpsonit ala nyt kahdeksalta tai puoli yhdeksältä? Ja ehkä iltauinille?

Listana siltä varalta ettei kaikki videot näy:
1. Poison - Every rose has it thorn
2. Mötely Crüe - Brandon
3. HIM - Join me in death
4. Negative - Still alive
5. Alice Cooper - Only my heart talkin'

Laulettu liikaa siskon kanssa singstarilla, ja aivan ihanat hetket tulee mieleen ja sanoitus kohdillaan. Kuullut kyllä eräältä cover bändiltä tämän biisin raiskauksen-.- 
Tärkeä rakas biisi <3

En tiedä ihanampaa<3 Olisi joku jonka kanssa tuo kuunnella...

Ville Valo HIM vaihekkin koettu ja sydämeen poltettu<3

Vanha, ihana <3 Ala-asteelta. Sanokaa mitä sanotte mie rakastan tätä biisiä <3 


Ainut "rakkaus" biisi jolla oikeasti saisi miulta jalat alta:) <3 
Siis jos tämän miulle soittaa:)
JA jos siis on Alice Cooper :) 
Asiasta varmasti ollaan montaa mieltä, mutta hyvän näköinen mies kyseessä<3 

Siinä se top5 on :) <3

Jatkot 

4 kommenttia:

Sana on vapaa :)