maanantai 30. heinäkuuta 2012

Haaste



HAASTEEN SÄÄNNÖT; 



1. Kiitä bloggaajaa jolta sait haasteen; Kiitos Ruusu :)


2. Keksi itsestäsi/elämästäsi kuvien kera 20 faktaa


3. Haasta 8 bloggaajaa ja kerro heille haasteesta!


-------------------------------------------------------------------------






1. En ole aamu ihmisiä. Nousen tavallisesti siinä 12 kieppeillä ja olen silti väsynyt. Voin nukkua kevyesti yli 12 tuntia putkeen.


Kuva otettu kello 7.48... Kertoo kaiken ja selittää laadunX)




2. Olen hullu. En tykkää ajatella mitä teen, vaan toimin mielijohteesta ihan yllättäen ja ajatukset yleensä ovat hulluja. 


3. Kirjat ovat tärkeä osa elämääni. 






4. Kengät ovat suuri intohimoni. Nainen ei voi omistaa liikaa kenkiä. 














5. Haluaisin tehdä maailmanympäri matkan. Helpompi sanoa noin, kuin ruveta luettelemaan kaikki maat jossa haluaisin käydä. 




6. Rakastan matkustamista. Miusta on ihana päästä lentokentälle, sillä siitä tietää pääsevänsä johonkin uuteen paikkaan, tai takaisin vanhaan ja rakkaaseen. 


7. Miulla on huulipuna addiktio. Omistan niitä varmaan kymmenen eri väristä + huulikiillot. En edes pysy laskuissa mukana. Kaupungilla ollessa yleisin heräteostos on uusi kiva huulipuna. 


8. Tykkään novellien kirjoittamisesta. Haluaisin kirjoittaa kirjan, olenkin aloittanut monta kertaa, mutten koskaan ole yhtään valmiiksi saanut. Toivon, että voisin joskus elättää itseni kirjoittamalla.






9. Olen hame ihmisiä. 8- luokalla lopetin housujen käyttämisen ja siirryin hameisiin. Käytän vieläkin enimmäkseen hameita, muttei housutkaan enää mahdottomuus miulle ole. 


10. Tykkään käyttää paljon koruja. Suosin aitoa hopeaa, mutta jos joku ns. 'rihkamakoru' näyttää kivalta, saatan sen ostaa. Mieluiten kumminkin aitoa hopeaa, ettei tule nikkeli allergiaa, tai tummia jälkiä. 






11. Leipominen on kivaa. Pienenä tuumasin, ettei äitini leivo tarpeeksi usein, niin mie rupesin häärimään keittiössä. Eniten nautin makeiden juttujen leipomisesta. 










12. Olen 157,5 cm pitkä. En koe sitä esteeksi vaan eduksi. Olen sopivasti korkkaripituudessa. Voin huoletta käyttää vaikka 15 cm korkoja, näyttämättä kummalliselta. Enkä lyö päätäni mataliin oviin. Ja pojat yleensä aina pidempiä ; ) 


13. Koska olen lyhyt, miussa pitää olla varoitus ääni, etten vain jää jalkoihin. Eli miusta lähtee aivan pirun kova ääni. Ihmiset yleensä rakastavat minuu, kun rupean kiljumaan, mutta ainakin miut kuullaan ja kauas.


14. Kärsin kuumuudesta. +25 on jo vähän liikaa miulle. Tykkään käydä lomilla lämpimissä maissa, mutta liian pitkään kuumuudessa niin minuu rupee yksinkertaisesti huippaamaan ja oksettamaan. 






15. Olen enemmän syksy ja talvi ihminen. Syksy on täydellllinen säiltään miulle. Saa pitää takkia, muttei ole kylmä. Luontokin on syksyllä kaunis. Talvi sen takia, että on joulu ja voi syödä suklaata poskettomat määrät. Talvi iltoina on muutenkin mukava istua lämpimän tee -mukin kanssa ja lukea hyvää kirjaa. 










16. Olen laiska. Yksinkertaisesti vain, jos minuu ei huvita tehdä jotakin niin en vain tee jos ei ole pakko. Rasittava piirre, mutta olen vain patalaiska löhöäjä. 


17. Lempi karkki ylitse kaikkien on fudge. Britanniasta (?) kotoisin oleva, toffeen ja kermatoffeen välimuoto. Jos sitä siis pitäisi yrittää kuvailla. En tiedä mitään niin hyvää, ja fudget sekoittavat pääni... Syön niitä liikaa niin rupean kiipeilemään seinillä. Ja vaahtokarkit ovat kriisi ruokaa...






18. Olen tanssinut Jazz- tanssia nut 2 vuotta ja aijon jatkaa vielä näillänäkymin. Tanssi on ehkä se mukavin liikunta muoto jota olen itse kokeillut.  


19.  Eniten maailmassa vihaan ötököitä. Sain lapsuudessa traumat ja saan vieläkin paniikki kohtauksen ötököistä, en pysty olemaan samassa huoneessa niiden kanssa. 


20. Yksin ollessani rakastan soittaa musiikkia täysillä ja tanssia ja hyppiä sen tahtiin.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haasteen saavat: Antti , Ella , Emmi , Mimosa , Sini , Maiju , Axel , Mellu

4 kommenttia:

Sana on vapaa :)