torstai 19. heinäkuuta 2012

Jaaritus buumi

Moi rakkaat : ) Tekisi niin mieli jaaritella aivan kaikesta turhasta ja tarpeettomasta, mutta en näe siinä pointtia jos tietää jo valmiiksi sen olevan lässynläätä. Eli pienet kuulumiset ja vähän kuvia.

Kaikkea kivaa onkin tässä tapahtunut, mistä en ole tullut kirjoittelemaan ajan puutteen takia.
Ilosaarirokki nähty ja koettu. Olin sisällä, mutta jostain syystä niitä bändejä en kauheammin käynyt katsomassa. Kuvia olisi, mutta ruokottoman huono laatuisia. Ylex teltassa oli huono valaistus ja känniset ihmiset hyppimässä niskaan, ettei kuvista yksikään ole tarpeeksi tarkka:/ Ja loput kuvat onkin sitten kuvaaja ollut *paremmassa* kunnossa... Pahoitteluni! jos joku ensikesänä miettii Iloskaa niin tervetuloa Joensuuhun ja samalla suomen ihanimmille festareille!!

Eilen oli ystävän syntymäpäivät, eli en ehtinyt täällä luuhaamaan. Tarkoituksena oli mennä rannalle, mutta sateen takia oleskeltiin ihan sisätiloissa syöden hyvin ja juoruten ja jutellen. Kiitos ihanille ystäville kivasta päivästä<3

Illalla syötiinkin vasta lähempänä yhtätoista. Kesällä sekin on onneksi sallittua ;) Savustettua kuhaa! NAM!! Teidän kesän lempiherkut?

Se yksi aurinkoinen kesäpäivä :3

Savustettua kohaa <3 



Hyttyskierukoille onneksi tehdään nykyään nättejä kuppeja <3

Mökki look X) Eka kaverin synttäreille sitten ulos savustamaan kalaa:) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)