lauantai 21. heinäkuuta 2012

Voiko hullu tulla hulluksi?


Kaikki alkoi viimeisellä koeviikolla tänä keväänä. Kaverini kysyi lähtisinkö katsomaan hänen kaverinsa bändiä Kerubille. Ämpyilin aikani vastaan, mutta loppujenlopuksi lähdin. Vieläpä eri kavereiden kanssa, sillä mukaansa pyytänyt kaveri ei päässytkään lähtemään.

Kyseinen bändi oli ja on Kings & Kerosene. Olen siitä edellisissä postauksissa maininnutkin. Bändi on kumminkin saanut tämän pienen, jo valmiiksi hullunpään, sekoamaan. Ja jos vielä mahdollista tulemaan enemmän hulluksi. Ihmiset kyllästyivät jo välillä minuun, kun olin vain K&K huumassa.

Typerintä jutussa on se, etten miellä itseäni minkään tai kenenkään faniksi. Sana ¨fani¨ on niin vieras käsitys minulle. En halua olla pieni kiljuva hullu ihkuttaja! Mutta, mutta mitäs teenkään? Eksyn nytkin aiheesta, minun ei pitänyt hehkuttaa vain Kings & Kerosena, vaan kysyä voiko oikeeasti tulla hulluksi jonkin bändin takia?

Sillä Ilosaarirockissa esiintynnyt Reckless Love, sekoitti myös pääni. Molemmat bändit ovat pelottavalla tavalla haamuja menneisyydestäni. Ala-asteella viimeksi sekosin näin pahasti. Ja samantyylisistä bändeistä. En puhunut muusta, en ajatellut muuta, kuuntelin vain tiettyjä bändejä en mitään muuta ja sitä rataa. Nyt ahdistaa. En halua olla näin heikko! Seota bändin takia. Ymmärrän että bändit tekevät hyvää musaa, ja siinä sivussa saavat ihailijoita ja kannattajia. Ei minulla sitä vastaan mitään olekkaan. Vain sitä, että en voi ajatella mitään muuta, ja heidän biisit soivat lakkaamatta päässäni. Se ajaa minut hulluksi! Ainut ajatus päässä : He ovat ihania!!!!!

Kai se on osa syy, että en itke miesten takia. En halua, että miehet saavat minussa mitään suurta tunnetta aikeiseksi. Nyt kumminkin olen aivan hullu ja ymmärrän ne fanit, jotka kiljuvat kaupungilla nähtyään idolinsa (typerä sana muuten). Ymmärrän nyt paremmin heidän tunteensa.

Jakaako joku tämän hullun tunteeni?!! Vai olenko yksin ja seonnut?! Niin ja 31.8 Joenyössä Kings & Kerosene Ilosaaren lavalla ja olen nyt jo sekaisin innosta!!!! (...)

Linkkejä joista löytää Kings & Kerosenen

Facebook:
http://www.facebook.com/kingsandkerosene

Youtube:
http://www.youtube.com/user/Kingsandkerosene

 Kaksi suosikki biisiäni :

Kings & Kerosene- Mr. Moonshine
Kings & Kerosene- (It Feels Like) Im Making Things Right

Ja pari lemppariani Reckless Lovelta:

Reckless Love- Back to Paradise
Reckless Love- Hysteria
Reckless Love- One More Time
Reckless Love - Push

<3:Liisa

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi, jään todellakin seurailemaan. Käy ihmeessä vilkaisemassa ja kommentoimassa blogissani. Tietenkin uudet lukijatkin ovat tervetulleita.

    http://hookedperfection.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Todellakin Joen yöhön! (jos muistan) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookissa pyörii äänestys illan pääesiintyjästä:) kannattaa käydä äänestämässä :) Linkin löytää heidän fb sivuilta ainakin :)

      Poista

Sana on vapaa :)