torstai 26. heinäkuuta 2012

Vaahtokukka

Nyt on outoa!

 Eilen oli kummallinen päivä voin sen sanoa. Tarkoitus oli nähdä Miraa ja heilua kaupungilla. Se tuli tehtyä, mutta mukaan liityyi Miran kavereita, joita en siis tuntenut. Kaikki olivat ihania ihmisiä, mutta meno oli vähän hämmentynyttä minun kohdalta, kun en tuntenut heitä ja mukana oli myös identtiset kaksoset... Voitte arvata fiilikset? Hauskaa oli ja todellakin mahtavia ihmisiä, mitä nyt en tiennyt varman kenenkään nimeä oikein. Eipä se juuri haitannut : ) Terveisiä heille vaan oli mukava päivä, kiitos siitä! 

Sitten menikin päivä pilalle... Törmäsin ihmiseen jota olen vihannut 9 vuotta, koko peruskoulun ajan. Jätkä teki elämästäni välillä aika helvettiä... Miten nopeasti voikaan hyvä fiilis kadota. Niin inhottava olo tuli siitä, kun tyyppi vain hymyili miulle, kuin ei olis ikinä mitään tehnyt! Voi jumalauta oli aivan hirvee fiilis... Niin toivoin jo päässeeni hänestä eroon tai edes, että pystyisin katsomaan häntä ilman tunnetta... Noh, asian kanssa täytyy vain elää ja toivoa, etten enää häneen törmäile. 

Ja asiaan :D Ostin myös eilen 280g vaahtokarkkeja. Mini versioita :D Oikun on söpöjä. Tänään niitä pyörittelin ja tuli veisteltyä niistä sitten kukkanen! 




<3:Liisa

P.S. Vaahtokarkit ovat miun hermo ruokaa varsinkin mies kriiseissä.  Muilla vastaavia outoja ruokia kriiseihin? : ) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)