keskiviikko 8. elokuuta 2012

Katsaus tähän hetkeen ja raotus tulevaan

Tällä hetkellä istun kaupunkikämpän hiostavassa huoneessani, erittäin muhkuraisen sängyn päällä. Muhkuroiden syy on rakkaus tyynyihin. Syy täällä olooni on Madagascar 3. Olemme menossa katsomaan sen siskoni kanssa. Jos trailerissa on seepra, jolla on pilkkuja ja sateenkaaren värinen afro, mie haluun nähdä kyseisen leffan.

Hain liput jo nyt, vaikka esitys alkaa vasta 17.45. Kysessähän on 3D versio jota niin vihaan... Lasit ovat epämukavat, epäkäytännölliset, rumat ja kaiken lisäksi niiden linssit ovat aina likaisia. Leffan jälkeen mökille ja järveen, toivottavasti tihkusade jatkuu iltaan, miusta on ihana käydä uimassa sateella.

Tulevasta sen verran, että blogini nimi on vaihtumassa (taas) voi anteeksi, mutta Fuck You on vain tilapäinen nimi. Pitää vähän katsoa mihin se vaihtuu. Vinkkinä, se on jotain sulkiin/höyhenii liittyvää ja Suomea. Saa antaa ehdotuksia, vaikka aika varma valinta nimelle jo onkin. Ulko asusta tulee myös aivan toisenlainen, tappelen sen kanssa tällähetkellä, ulkoasu kokeilu blogissani. http://ulkoasukoilut.blogspot.fi/ uteliaimmat voivat käydä sieltävilkuilemassa, mitä olen ajatellut. Tuo on vielä keskeneräinen, mutta saa siitä jonkinlaisen käsityksen.

Nyt rupean pelailemaan ja selailemaan muita blogeja. Päivän jatkot .

Kiitän ja Kuittaan
Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)