lauantai 18. elokuuta 2012

Vaaleanpunaisia fantteja

Oletko ikinä herännyt todellisuudesta siihen, että olet saanut kummallisen ajatuksen päähäsi? Olet nähnyt jotain kummallista pääsi sisällä? Tuo tunne on minulle tuttua, tosin koen sen eneminkin niin päin, että hassun ajatuksen tuleminen herättää todellisuuteen eikä herätä todellisuudesta. 

Vaaleanpunainen fantti, (tunnetaan myös vaaleanpunainen norsu, elefantti, elephant yms.) on tullut ajatuksiini Dumbosta. Disneyn klassikko elokuvassa Dumbo näkee Vaaleanpunaisia fantteje. Itse näen niitä sillon, kun siltä tuntuu. Ne ovat pakokeino väli-todellisuuteen. En jaksa ruveta määrittämään tuota asiaa nyt. Voin väitellä ja tapella loputtomiin siitä, mikä on todellista ja mikä unta. Ja vain tajutakseni, että ne ovat liukuneet yhteen ja menneet sekaisin nykymaailmassa. 

Hullut ajatukset ovat niitä mukavinta ajatuksia maailmassa. Ne kertovat, että mieli on kunnossa. Mielikuvitusbtallella ja ennenkaikkea kyky unelmoida. Se jos mikä on tärkeää tässä tylsästi synkässä paskassa maailmassa. Unelmat ja mielikuvituksen. Mielen vihreät niityt ja uni maailmat. Itse voisin omista unimaailmoissani piirtää kartan. 
Älkää luopuko tai hukatko lapsena rakennettuja satailinnojanne!! Ne ovat ainoa turvallinen pakopaikka tässä maailmassa!

Nyt siirryn ulos paistamaan lettuja. Yö letut ovat hyvä tuoreilla vadelmilla ja vaahterasiirapilla. 

Vaalenpunaisen fantin ajattelija kiittää ja kuittaa
Liisa

Lisäys kello 0.37

Skumppa jja nuotio;) Ihan normi tähtitaivaan alla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)