perjantai 10. elokuuta 2012

Kun ei ole vastauksia, on sitäkin enemmän kysymyksiä.

Miksi olen vieläkin hereillä? Miksi en ole painanut päätä tyynyyni? Miksi tulin kertomaan tästä tänne? Miksi en ole nähnyt unia pitkiin aikoihin? Miksi blogger ei toimi kunnolla? Miksi kysyn koko ajan miksi? Miksi en silti saa vastauksia? Miksi olen täällä?

Voisin tehdä 'siksi' ketjun, mutten jaksa. Ja pää kysyy:-Miksi et jaksa?

Voisin vastata, mutta ei, ei teitä kiinnostaisi. Saatan olla vain hiljaa ja odottaa. Odotamme kaikki jotakin. Minä odotan unia. Mutten nukahda, en voi nähdä unia.

Pelkäämmekö sitä mitä haluamme tai odotamme tai kaipaamme? Emmekö sen takia saata saada sitä? Olemmeko vain liian vaatimattomia pyytääksemme sitä itsellemme? Pelkäämmekö, että meidät tuomitaan siitä? Onko oikein haluta kallis laukku? Komea mies? Ihana elämä? Nätti ulkomuoto? Vai tuleeko niistä ja niiden haluamisesta leimatuksi? Pelkäämmekö toisten ihmisten pelkoa? Jos he pelkäävät niitä jotka eivät pelkää haluta?

Miksi tämä on näin vaikeaa? Onko syynä kello? 2.05, Auts miten se jo noin paljon on? Jospa kirjoitan tuon puhtaaksi huomenna? Onkohan miulla aikaa? Ehkä palailen tänään oikeestaan? Nythän on perjantai?

Kiitän ja Kuittaan
Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)