sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hetki, aivan pieni hetki ( ja otsikko kusee)

Istuttiin iltapala pöydässä, ja noustessani tein itselleni vielä teetä huoneeseen vietäväksi. Vielä pari viikkoa sitten, asia olisi tuottanut ongelmia. Mukit, joihin yleensä teeni teen, ovat sen kokoisia, että kun ne jäähtyvät sopivan lämpöisiksi itselleni (juon teeni suht haaleana), pitääkin tee juoda heti. Mikä on rasittavaa, sillä tahtoisin juoda teeni hitaasti.

No ratkaisu on tässä:

koristeet027

koristeet023

Äipän tuliainen Hollannista, termosmuki. Vetää enemmän kuin tavallinen muki ja pitää juoman pitkään lämpimänä. (klo. 6 illalla keitin teetä, vielä klo. 10 oli kuumaa...) Eli todella hyvin pysyy juoma lämpimänä, kansi auki niin jäähtyy sopivaksi, sitten kansi kiinni ja juomaan. Tuossa on tuo hassu vipu (näkyy ensimmäisessä kuvassa) kun sitä ruuvvaa, voi mukin reunasta juoda ja kun ruuvin kiertää taas kiinni, on muki nurinkaato turvallinen. On siinä iso kansikin, jonka saa kokonaan pois teen/kahvin/yms. laittoa varten. 

Mutta, hei ei. En tullut postaamaan vain mukista, en toki. Vaaaaaaaaaaan....

En tiedä...

No siis, pitkään on syyhyttänyt kirjoitta, ja päässä pyörinyt monenlaista ideaa (enimmäkseen novelleja(voisi kirjoittaa ne novelliblogiini, Hmm...)), mutta siis, perimmäinen syy miksi en ole kirjoittanut on se, että täällä blogin puolella on käynnissä tämä Joulukalenteri juttu. Mielelläni mie sitä teen, mutta sitten ei jää aikaa tai jaksamistta paljonkaan yli. Olen lukenutkin nyt melko heikosti, aina ajattelen, että sitten viikonloppuna, tai vastaavaa, mutta se vain jää johonkin ja plääh. Olen koneella, en kirjoittamassa vaan tekemässä jotain muuta. Pitäisikö panna kone ja iPad käyttökieltoon koko joululomaksi? 

En ehkä, tiedettekö pysty siihen. Ja vaikka ajattelisinkion, että vain ja ainoastaan kirjoittamaan! Niin ei, ei toimi. Silti löydän itseni katsomasta YouTubesta söpöjä kissoja, hassuja koiria, sheikkaus musaa, Ihanaa James Phelpsiä (oih, kyllä Harry Potterit löydetty jälleen kerran) tai muuta vastaavaa ja aivan turhaa. En vain osaa avata pelkästään tekstinkäsittely-ohjelmaa ja alkaa kirjoittaa. Pakko tarkistaa twitter, facebook, sähköposti, interpals, blogger, blogilista, bloglovin, tumblr, demi.fi... Ja listahan jatkusi vielä loputtomiin. Ei pitäisi yhdistää nettiin. Noh, sitten iPad:ille, tarkista se ja se peli, pelaa vähän tuota, HEI JEIJ uudelle tasolle, oho tommenen vitkutin tuli lisää...Appsit miun maailman tuho...

Hmm... Taisin hukata sen punaisen langan tästä postauksesta. Anteeksi. Piti tulla kertomaan tuosta mukista, ja sanomaan, ettei joulukalenterin takia jää aikaa kirjoittamiselle. Ehkä mie nyt katson sen vähän aikaa youtube videoita ja rupean lukemaan. Tai miettimään ylihuomista kalenteri luukkua. Kirjoittamaan en nyt taida pystyä... 

Illanjatkot!

2 kommenttia:

Sana on vapaa :)