maanantai 17. joulukuuta 2012

Luukku nro.17


Apua,apua kohta onkin jo aatto! :3 Tämä viikko vain ja lomalle! 

En tiedä (muista, enkä jaksa tarkistaa) olenko sanonut, tykkääväni lukemisesta, kuin mielipuoli. No, tykkään ja rakastan! Kirjoilla on ollut aika suuri vaikutus miun elämään:) ENkä kyllä asiaa muuttaisi. Välillä tuntui kuin olisin asunutkin kirjastossa, menin sinne koulusta suoraan, kävin syömässä kotona ja tas illaksi takaisin. Asun siis aivan kirjaston lähellä. Mutta miten kirjoilla ja joulukalenterilla on mitään tekemistä toisiinsa? Noh, onhan jouluna hyvää aikaa lukea. :) 

Tässä teille lukulistani :)

J.K. Rowling - Harry Potter ja Liekehtivä Pikari (aloitettu jos sen vaikka saisi nyt loppuun jo tällä viikolla)

J.R.R. Tolkien - Hobitti (englammiksi) Elokuvan nähtyä, jäi moni asia häiritsemään, olen siis lukenut Hobitin montakertaa aikaisemminkin, mutta en aivan kaikkea muistanut ja elokuva hämäsi.

Paolo Coelho - Valon Soturin käsikirja

C.S. LewisnNarnian tarinat Velho ja Leijona

Carlos Ruiz Zafón - Tuulen Varjo (ja toivon uusimman Taivasten vanki- nimisen uutuuden lahjaksi, pitäisikö kerrata Enkelipelikin)

Lista varmaan kasvaa tässä ajanmittaan, Ikuisen rakkauden saari- Daina Chaviano, Taru sormusten herrasta - J.R.R. Tolkien, Lahja -  Danielle Steel... Vanhoja rakkaita ja ehkäpä Walter Moers- uinivienkirjojen kaupunki? Tai Terry Pratchettin vapaita pikkumiehiä? Hmmm... Noh joululoma aikaa:)

Mitäs te aijotte (jotka siis lukevat) lukea? Saa heittää kirjavinkkejä ja kysyä myös : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)