tiistai 11. joulukuuta 2012

Huh, tahdoin jo tanssia meressä

(Alussa päivitys ja löpinää kengistä, skrollaa alas jos haluat kuulla tanssista meressä)

Kyllä oli taas päivä. Piti viime yönä valvo niin pitkään, että kello näytti 00.06 ja lähetin kaverille onnittelu viestin:) Hän on nyt 18... Montakohan kertaa mie oikein onnittelinkaan häntä? :D Noh jaa. Ja Kotiin tulin vasta kuudelta... Kouluhan alkoi jo kahdeksalta. Draama harkat kun, venyivät tuonne 5 ja siitä kaupuniglle metsästämään harmaita sukkahousuja...

Kuvia tuli räpsittyä, ja niistä sitten joulukalenterissa;) Wanhojen harkat ovat käynnistyneet, ja voi sitä pyöritystä. Hirveän harvalla on korkkareita vielä jalassa, mitä ihmettelen suuresti. Jalka tottuisi paremmin, mitä aikaisemmin niitä rupeaisi käyttämään. Tänään onkin tullut hypittyä korkkareissa taas 07.40-18... Jes... No ei se kyllä edes tuntunut jaloissa. Kiva omisaa hyvä korkkareita, eikä ne kyllä sitä korkeinta luokkaa olekkaan :) Huomenna voisi tällätä ne ihanat sähkönsiniset kengät jalkaan ja niissä pyörähdellä, vaikka sattuvatkin aivan pirusti.

Otsikosta sen verran, että ruotsintunnilla olisin halunnut tanssia meressä. Harjoittelija soitti kappaleen, joka sai jotenkin kropan kaipaamaan tanssia, ja mielen merta. Se mielikuva merestä, tummasta, syvästä ja välkkyvästä. Pimeästä taivaasta ja tuhansista tähdistä. Hyvästä musiikista, ja veden kosketuksesta pohkeissa.

Vetää viivaa jalalla märkään rantahiekkaan, kulkea kohti merta, upottaa jalat viileään meriveteen. Hypätä aallon yli, pyörähtää ja nostaa leuka ja katsoa tähtiä, pyöriessä hitaasti. Antaen kropan unohtaa ajantaju, ja vain tanssia vedessä. Tuntea hiekka varpaidenvälissä nauttia tunteesta ja liikkeestä. Ei tarvitsisi lopettaa. Voisi vain jatkaa, venyä, pyöriä, kieppua. Nostaa pieniä hyökyaaltoja. Unohtaa ja unelmoida. Tuntea mielessä jonkun kädet vyötärön ympärillä, hengityksen iholla j huulet niskassa. Antautua vietäväksi. Olla vain, siinä olisi hyvä olla. Niin olisi hyvä tanssia ja tuntea.


Kyseinen biisi siis, josta ajatus tuli. Jos joku ymmärtää sanat saa tulkata. Itse en puhu ruotsi enkä ymmärrä, että...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)