sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Luukku nro.9

kuva

Joulu on miulle aina ollut rakasta aikaa ja kaikki Joulut on vietetty täällä kylmässä, valkeassa, Suomessa. 
En muista yhtään harmaata Joulua. Tiedän ihmisiä, jotka matkustavat pois Jouluksi ja uudeksivuodeksi, jonnekkin lämpimään palmujen alle. Itselleni se olisi katastrofi, jos pitäisi lähteä lämpimään viettämään joulua. Siksi mietinkin minne voisin matkustaa Jouluksi, jos ei saisi jäädä Suomeen. 
Tässä olisi top 5 itseltäni. Minne sie lähtisit, jos olisi aivan pakko?

1. Lontoo
Koko lapsuuden haave, on ollut päästä käymään Lontoossa Joulun alla. Miksei sitten voisi viettää koko Joulua siellä? Onhan se suurkaupunki, mutta jotenkin se vain vetää puoleensa. Britannia nyt muutenkin. 

Kuva:WeHeartIt

2.Glasgow
Vieläkin pysytään Briteissä, tosin Skotlannin puolella. Kaupunki, johon rakastuin jo kolme-vuotiaana. Ihana, ja kotoisa. Olen siellä käynyt nyt 3 ja siellä on helppo suunnistaa, eksyn silti helpommin Helsinkiin, jossa käyn parikertaa vuodessa. Glasgow on vain niin ihana!

Kuva: WeHeartIt ja kuvassa kylläkin Edinburgh... Mutta lähellä Glasgowta se on:)

3.Pariisi
Siellä käytyäni, ja todettuani, että palaan vielä. Se ei ehkä ole mikään maailman jouluinen kaupunki, mutta suurkaupunki Jouluisin on tunnetusti upean näköinen ja upea kokemus. 
Kuva:WeHeartIt
4.Killarney
Oli niin suloinen kaupunki, kun kesällä kävin. Olisi upeaa nähdä onko ne vuoret talvisin aivan lumen peitossa. Ja ahh... Fudgeja<3 brittien="brittien" div="div" jo="jo" johon="johon" jouluksi="jouluksi" kohde="kohde" kolmas="kolmas" m="m" menn="menn" nbsp="nbsp" oonko="oonko" saarten="saarten" t="t" ups="ups" voisin="voisin">

5. Kanada
Siellä ei olisi varsinaista kaupunki kohdetta, mutta ehkä jonnekkin Banffin Kansallispuiston lähelle, tai sinne? Olen sieltä, joskus todellatodellaTODELLA hienon hotillin löytänyt. Ainoa hotelli, jossa voisin viettää koko lomani. Kanadassa olisi se hyvä puoli, että siellä olisi lunta. Joulu ei ole mitään ilman valkeaa, kylmää lunta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)