tiistai 15. tammikuuta 2013

Caramel & Nuts

Maailmaa järisyttävä havainto elämästä!

Miehet älkää loukkaantuko tai pahoittako mieltänne, tämä ei ole henkilökohtaista, tai korvatkaa mies- sanojen tilalle, tyttö- sanat :D

SUklaati004_zps443ed432

No mutta siis: Olen tässä nyt 6kk halunnut hyppiä erään jätkän edessä tasajalkaa ja kiljua. Syynä se, että: tykkäsin hänestä-hän tykkäsi miusta- mie panikoin- ignooraus molemmilta- hän ehkä seurustelee-ja vittuunnus asiaan. Siltten alkoi ahdistus. Kolmos-luokalla satuin vannomaan, etten enää itke jätkien takia, noh en olekkaan. Nyt sitte uusi päätös, sille päätökselle kaveriksi, paskat mie miehistä, painukoot hevonvittuun, kaikella rakkaudella kultapienet, en jaksa välittää. Ja näin ollen olen onnellinen ja iloinen:) Miksi pitäisi vaivata päätä jollain, josta saan paniikki kohtauksia? Ne ei miun elämää sekasin saa, mie sen sekotan ja tuhoon, jos semmonen temppuu pitää tehdä. 

Elämä on herkkuu ja hulluu, aivan loistavasti niinkuin tuo suklaa! Makeeta nätillä kuorrutteella, välissä niitä kovia suolaisempia paloja, ja sulaneena ällöttävää. Kellään muilla hyviä vertauskuvia? Oma älyn väläykseni oli : Kuin kani taikurin hatussa. (= eli odottaa kiltisti, ei valita ja mukava olla, joko vedetään pois tai sitten tylsyyttään hyppää itse, aivan kuten elämä) 


aaaaa_zps97d9c4c4

Tämän ilon tunteen kunniaksi, päätin vähän pelleillä. Etsin nuo rakkauspakkaus-korkkarit joilla olen huimat 170cm pitkä! (12,5cm korko) Ja uuden ihanan paidan. Harmi vain, että on jo näin pimeää niin nopeasti.
a_zps4a419528


aaaa_zps20a60c2e

Tää typy ei tartte miehiä pysyykseen pystyssä, jos pelkää minnuu, tai mie en kiinnosta, niin miksi miun pitäisi sitten sellaisesta henkilöstä kiinnostua? 



Ja yksi uusi "rakkaus" (kyseessä siis mies...) Ed Sheeran < 3 Awsh kun on ihana laulaja ja söppänäkin vielä!

Ed Sheeran - You Need Me, I Don't Need You

Ed Sheeran - Drunk


Illan jatkot ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)