maanantai 28. tammikuuta 2013

Kellä on taas kengät auki ja uusi villitys?

Kädet ylös jos tunnet samoin!

Haluat kesän tänne, tennarit jalkaan nauhat auki ja ilman sukkia, kulkea hattu päässä ja kuunnella hyvää musaa? Tsippailla pitkin ja poikin kavereiden kanssa, syödä jäätelöä ja nauraa hyvän musiikin soidessa taustalla. Pyöriä ympyrää ja nauttia. Hyppiä hyvän bändi tai muusikon keikalla myöhään ja rämpiä keskellä yötä tunttemattoman tutun tai tutun tuntemattoman ihmisen kanssa?

Haluan vain jammailla, varpaat ei pysy paikoillaan ja haluan hymyillä. Haluan elää ilman aikaa, ilman suuntaa pyöriä vain. Miksi? Kuka saikaan miut taas tälläiseksi? Ed Sheeran < 3 Löytyykö teillä omaa suosikki biisiä häneltä? Itse illalla sitten linkkailen;) Saatte arvailla vielä parituntia miun suosikkia.

Aivan uskomattomia biisejä, sanoituksia ja ne silmät! Siinä on pitkästä aikaa kunnon muusikko, Mies, Lyriikat ja Kitara! Voi Ed!

Juups, anteeksi yrittäkää kestää taas vaihteeksi minnuu ja tätä ihanuutta!! Olkaa onnellisia pädillä ei (ikävä kylläkään) pääse linkkailemaan, mutta kunhan koneelle tänään pääsäen > : )

2 kommenttia:

Sana on vapaa :)