sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vielä otsikko

Tyttöjen kanssa käytiin syömässä ja juhlimassa Hannan 18w synttäreitä. Kiitos tytöt ihanasta seurasta taas kerran< 3. Photoshoottailtiin sitten vielä, ennen kuin käytiin coffeehousessa. (Kuvien laatu : -10 astetta ja ei valoa ._. Kertoo kaiken.)  

Syoumlmaumlssaumlmedtytoumlt020_zpsa26ea277


Syoumlmaumlssaumlmedtytoumlt021_zpsba0239db


Syoumlmaumlssaumlmedtytoumlt023_zpsed307b84
"soy lo que soy - fashion is dead = Olen kuka olen - muoti on kuollut"


Niin ja ostoslista kasvaa, ja huolestuttavalla tavalla... Haluan mustat farkut, vaaleat farkut ja revityt, tummat sekä vaaleat... Tuota neljät farkut hame-ihmiselle? Paitsi, että olen tainnut siirtyä taas housuihin. Autsh!
Facebookin profiilikuvan vaihto ei myöskään onnistu... Haluaisin kokokuva, (tuon ensimmäisen itseasiassa) Noh, fb:pä pyytää rajaamaan sen neliskantiksi._. Ja muillahan on oikein nätisti kokovartalo kuvia, ja epä -neliskanttisia. Eipä anna miun sellaista temppua tehdä. Eikä edes lisätä profiilikuva kansioon yhtään uutta kuvaa... Onko miulla niin hirvee kroppa ja naama? Kiitos facebook, kiitos...

Kaksi biisiä iltaan:

Alanis Morissette - Hand in my pocket

Meredith Brooks - I'm a bitch

Molemmat kuvaavat tavalla minnuu.
Ovat myös molemmat kunnon musiikkia! Voi miksi enää ei tehdä hyvää musiikkia? Kunnon sanoilla ja hyvillä melodioilla? Saa linkata hyviä 80-90 luvun biisejä tuohon alla olevaan kommentit boksiin :) Kiitos, ja kumarrus, nyt mie meen nukkumaan ja öitä.



2 kommenttia:

Sana on vapaa :)