sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Oli hyvä idea, no ei sitten ja kiitos maailma taas vaihteeksi

Kyllä miulla oli idea postata wanhojen päivän koruja, puku kuvien kanssa vielä pari asiaa ennen kuin ne minnekkään saan. Noh, photobuket on uudistunut ongelmia ensin muokkaamisen kanssa, sitten se antaa ne muokkaamattomat kuvat tänne, vaikka tallensin ne photobuckettiin siten, että se tuhosi sen alkuperäisen ja poistin selaushistorian ennen kuin HTML-koodilla ne tänne toin. Eipä toimi...

Noh, huomenissa sitten ehkä.

Viikonloppuna sisko oli käymässä taas pitkästä aikaa ja höpöttelyksihän se meni. Tajusin pari kamalaa (noh, siis kamalaa ja kamalaa) asiaa.( http://lish-midnightlove.blogspot.fi/2012/04/vaara-aika-vaara-paikka-vaara-ihminen.html ) Liittyi itse asiassa tähän samaiseen ongelmaan, ja vieläkin sama ihminen kyseessä. Ärsyttää suunnattomasti tämä pienen ihmisen heikkous ja päättämättömyyskyvyyttymyys. (johan oli sana)

Olen myös tässä lähdössä lomamatkalle paikkaan jossa ei ole nettiä, eli ajattelin tehdä pari ajastettua postausta. Laittakaahan toiveita tulemaan. Ja siis aikaa lähtöön vajaa kaksi viikkoa!!! Hih! Jotain hyvää tässäkin hetkessä siis. Nyt lähden keittämään teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)