torstai 14. helmikuuta 2013

Tikun päässä on pinkki paljetti-rusetti

Anteeksi, mutta tämä vain on hyvä...

Vaikeata kirjoittaa juuri maalatuilla kynsillä. Sormet harottavat joka suuntaan, ja kello tikittää aivan liian nopeaa. Huomenna wanhat, sisko tulee tännä, ja loppu viikonlopuksi mökille. Kuka on kanssani iloinen? (Saa olla puolestakin) Jostain syystä odotan kesää, tavallisesti en sitä odota, mutta nyt tuntuu siltä että haluan odottaa kesää. Viimeinen kesä ala-ikäisenä, en kyllä slti aijo kasvaa aikuiseksi, joten älkää huoliko (itkekää) blogi, säilyy aivan samanlaisena huupalaapona.

Paljon on jäänyt täällä jakamatta, kivoja kirjoituksia, joita on tehty äidinkielen luovankirjoittamiksen kujrssilla, monta hauskaa kuvaa ja hymyä on jäänyt ruudun tälle puolelle. On täällä itkettykkin, siksi nyt on ollu viikon hiljaisuus. Alan kumminkin täällä piristyä, ja palailla. Ehkä saisin tehtyä jotain, fiksuakin tänne? Monta lisä sivua on tulossa, noh ainakin suunnitteilla. Pakko saada ja Tavoitteita, sivut. Monta asiaa haluaisin, ja halujaisin ne myös täällä jakaa, sekä miulla on nyt parikin tavoitetta. :)

Pitäisi lopetella nyt lyhyeen, aloitettuani en usein pysty lopettamaan, ja nyt on niin paljon tekemättä!! Suihkuun, kynnet loppuun, etsiä korut valmiiksi ja pakata kassit, laukut, huomiseksi.

See U
Ja hyvää torstaita :)

+

Troublemaker





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)