tiistai 12. helmikuuta 2013

Otsikot on perseestä, mutta: päivä sanoissa, turha päiväkirjamainen postaus

Heräsin aamulla, 6,5 tunnin yö uniltani virkeänä, kerrankin jätin torkut soitattamatta ja nousin heti pukemaan. Kouluun lähdin ajoissa, enkä juossut ympäri asuntoa etsien viimeisiä tavaroitani. Matikantunnille, joilla istun yksin, menin suht positiivisesti, en kitissyt tai valittanut. Istuin hiljaa ja itse asiassa tein tehtäviäkin, ope tuli aina välillä kysymään takusinhan asian, taisi vielä muistaa miut ylä-aste ajoilta jolloin en jaksanut keskittyä jameni todella huonosti hänen tunnit.

Siitä jatkoin kiltisti englannin kielioppi kurssille, ja tein kiltisti tehävät ja olin ahkerasti mukana kuuntelemassa opetusta. Tunnin jälkeen miulla olikin hypäri ja olin mitä mainioimmalla tuulella, pitäisi käydä opolla ja terkkarilla. Opolle oli aika ensin, ja sainkin lukujärjestykseni kuntoon, ja nyt tiedä mitä kirjoitan. Englanti pitkänä, matikka lyhyenä, äidinkieli, terveystieto ja psykologia. Ainakin tänään olen vielä tuota mieltä,ja ei en tiedä suunnitelmiani lukion jälkeen. Opolla kävi myös ilmi, että,inun pitäisi tenttiä uskonnon kakkos kurssi, noh lappu kouraan ja uskonnonopejen luokse. Noh, olin todella super iloinen että sain asiat järjestykseen opolla, ja elämä hymyili. Koputin ja kysyin opea jolle haluaisin tenttiä, hän oli paikalla ja piti pientä kokousta muiden opejen kanssa, kysyin nätisti saisinko häiritä hetkeksi, vastaus oli toki, ja ope olisi antanut miun tenttiä kurssin jahymyilikin iloisesti, kunnes toinen ope nappaa tenttimis lapun kädestäni ja pamauttaa että, HÄN on tenntimis vastaava HÄN ei tykkää tenttijöistä HÄNELLÄ on kokouskesken ja että HÄN kastsoo nenänvarttapitkin oppilaita jotka tenttivät, HÄN onhyvö opettaja jaHÄNEN tunneillensa tullaan eikä niitä tentitä. Tuli aika vittumainen olo suoraan sanottunakun opettaja katsoo nenänvarttapitkin,javain sen takia siis tentin että muuten ei lukkariinmahdu koko riivatun kurssi! Noh, nöyränä vielä yritin paperiin rehtorin allekirjoitusta metsästää,mutta ah! eihän hän ole paikalla missään välissä missä minä häntä kävi katsomassa...Hiipparoin siitä terkkarin huoneen eteen. Terkkari oli itse varannut minulle ajan, ' sopisiko 12.2 klo 12.00?' olin viittä vaille oven edessä ja ovessa lappu " lounas tauolla" , noh viisi minuuttia etu ajassa jotenodotin kiltisti,viisi yli koputin oveen,josko terkkari olisikin paikalla ja unohtanut lapunvain oveen.ei, ei niin ketään. Odotin siinä sitten vartinyli asti jolloin alkoi ruokailu. Totesin, että terkkarinehdottama aika ja terkkari ei paikalla = mie meen syömään. Pieni tunteen purkaus tytöille asioista javetistö hernekeittoa syömään. Sen jälkeen kävin taas metsästämässä rehtoria vaan eipä ollut paikalla, odottaa huomiseen koko lappu sitten... Mutta terkkari sentään oli! Eiedes pyytänyt anteeksi tai pahoitellut,ei näyttänyt edes muistavan koko aika varausta... Hienoa.

Siinä tunne tilassa englannin tunnille jonka opettajasta ennuurikaan tykkää, päivä paranee. Noh, kiitos miun ihanientyttöjen piristyi. Ja sittne loopulta sekosin... Siitä sitten viimeisiin wanhojen harkkoihin jäiks! Hauskaa oli!

Kotona irlantilainen kaveri sai houkuteltua skypeen, ei toiminut... Fbn video puhelu toimi, paitsi että en suostunut puhumaan... En tykkääpuhua englantia, sitä äidinkielenään puhuvalle,enkä tykkää puhua tietokoneelle, jos joku tajuaa mitä tarkoitan. Sitten loppu päivä katosi. Tiedättekökunvain katsoo kelloa ja tajuaa kuinka paljon se on vaikkei pysty sitten sanomaan mitä ontehnyt. Nyt iskee lievä paniikki kohtaus jaharjoittelen hengittämistäsängyn pohjalla.

Mutta hyvät yöt, jakiitos kaikille kaikesta!

Jaanteeksi kirjoitan pädillä välilyönti ei toimikunnolla ja en jaksa tarkastaa tätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)