maanantai 4. helmikuuta 2013

White Wine

Ei, miulla ei ole valkoviini-pulloa täällä, tykkään vain sanasta White Wine, juurikin siis englanniksi.

Olen ollut hiljaisellä päällä, täällä blogin puolella. Haluaisin jakaa teille niin paljon ja en silti yhtään mitään. Haluaisin tanssia kanssanne tähtiin ja takaisin ja dumpata kylmästu tanssilattialle.
 Noh, ehkä se höyryistä ja koeviikko ohi! Ja wanhoihin alle kaksi viikkoa!! Jäikkks!! : D

Hämmennänkö teitä lyhyellä postauksella vai teenkö ja tylsistytän pitkän romaanin? Saa nähdä, tulin juuri suihkusta, ja nyt kotona häärin, kamatkasaan vien ne Miralle, ja sitten viideksi kampaajalle wanhojen-koekampaukseen ja sitten Miran luokse tyttöjen iltaa viettämään med murut : )

Keeping Up Appearences

Jos ei teillä muuta tekemistä ole, niin siinä hyvä britti komedia sarja.

Joo, vieläkin olen koneen edessä fleda märkänä ja meikittömänä, lähtö kampaajalla olisi puoli viisi, ja sitä enne pitäisi käydä kirjastosa, kaupassa ja viemässä kamat jo valmiiksi Miralle...Juups, olen tehokas ihminen kyllä vain.

Kahvia kymmenen minuutin päästä ja puolukkapiirakkaa! Nomsh!
Hyvähän tätä tekstiä on käydä katsomassa, kuin odottaisi sen olevan päivittyvä feispookki tai chatti... Ei se itsestään kirjoittaudu yhtään eespäin, ei yhtään ei.

Taidan unohtaa kirjastossa käynnin. Ehkä vain kauppaan ja pitäisi varmaan pakatakkin? Vai mitä luulette?

Ups, tätähän on kirjoitettu jo ties kuinka pitkään. My miss, sorry honeys!

Mutta, anyways, nyt on meikit naamassa ja oottelen mamaa, että pääsen kampaajalle ja sieltä tyttöjen luokse : ) Pitäs käydä siellä kaupassa vaan :/ Noh, ylös ulos ja kauppaan!!

See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)